BASES

Tema

La frontera en totes les seves vivències i experiències: física, geogràfica o territorial, psicològica, religiosa, social, les fronteres entre centre i perifèria, la frontera entre barris, entre gèneres, entre comunitats i alteritats, entre regions i estats. L’obra audiovisual pot ser documental o ficció, de 2 a 12 minuts de durada, filmada en qualsevol format i produïda en els anys 2011, 2012, 2013 o 2014.

Participació i inscripcions

Ser menor de 35 anys, enviar una obra audiovisual, documental o ficció, de 2 a 12 minuts de durada, en qualsevol format i produïda en els anys 2011, 2012, 2013 i 2014. S’ha d’enviar en DVD per projecció o via Internet. Emplenar el formulari d’inscripció i enviar-lo per mail a info@passatgescultura.org. Els DVDs i fitxes d’inscripció s’han d’enviar a Passatges Cultura Contemporània, Gran de Gràcia, 131, 4art. 2a., 08012 Barcelona. Tel:+34.660827023. Si la peça és escollida, caldrà enviar-la també en DVD i subtítols en català o castellà. Formularis d’inscripció: www.clickforfestivals.com  i www.passatgescultura.org.

Termini

El termini de presentació de curtmetratges s'acabarà el 25 de maig de 2014. 

Jurat

Els curts seran visionats i valorats per un jurat d’experts que determinaran els tres guanyadors del certamen, així com la selecció dels 10 primers. Actuaran com a jurat el realitzador Isaki Lacuesta; Lluís Valentí, director del Festival de Cinema de Girona; Patrick Viret, director dels Rencontres Cinématographiques de Cerbère; Laia Colell i Núria Aidelman d’A Bao A Qu, i Pilar Parcerisas.

Premis

El premi consisteix en la projecció dels tres films guanyadors en el Festival de Cinema de Girona i el Primer premi tindrà una residència a Portbou de set dies per escriure un guió cinematogràfic sobre la frontera, la memòria històrica i altres temes vinculats al pensament de Walter Benjamin, treball que serà revisat pels membres del jurat.

Projecció dels curtmetratges

Els 10 curtmetratges seleccionats seran projectats a la Sala Congesta de Portbou, durant l’acte de lliurament de premis  en el marc del festival, dies 13-15 juny de 2014 i es farà públic el veredicte dels tres curts guanyadors, que seran projectats al Festival de Cinema de Girona el juliol de 2014. El primer premi es projectarà a  l'octubre al festival de Cerbère. Es procurarà allotjament a Portbou per als autors dels 10 curts seleccionats.

Pots descarregar el document de les bases aquí:

CATALÀ
Bases concurs Walter Benjamin.pdf
Documento Adobe Acrobat 382.8 KB
CASTELLANO
Bases concurso Walter Benjamin.pdf
Documento Adobe Acrobat 388.3 KB
ENGLISH
Basis Walter Benjamin AWARD.pdf
Documento Adobe Acrobat 386.1 KB
FRANÇAIS
Base concours Walter Benjamin.pdf
Documento Adobe Acrobat 389.8 KB

INSCRIPCIÓ

Pots descarregar el formulari d'inscripció aquí i enviar-lo a:

info@passatgescultura.org 0 també a través  del lloc  web www.clickforfestivals.com/mostra-cinema-frontera

 

Inscripció
Català_II CONCURS INTERNACIONAL DE CURTM
Documento Microsoft Word 687.5 KB
Inscripción
Castellano_II CONCURSO INTERNACIONAL DE
Documento Microsoft Word 692.5 KB
Registration
English_II INTERNATIONAL COMPETITION OF
Documento Microsoft Word 692.0 KB
Formulaire
Français_II CONCOURS INTERNATIONAL DES C
Documento Microsoft Word 672.5 KB